Top

Sinds kort is Exxaero – The Private Jet Company partner geworden van Pro Agent. De reden hiervoor is, omdat voetbalmakelaars en hun clientèle al sinds jaar en dag deel uitmaken van de klantenkring van Exxaero. Voor degenen onder u die nog niet bekend zijn met Exxaero, willen wij ons graag even voorstellen.

Exxaero is een middelgrote, zeer discrete en flexibele luchtvaartmaatschappij gespecialiseerd in vliegtuigmanagement en ad-hoc charters in de business-, sport-, entertainment- en privésector. Wij staan bekend om het feit dat wij vooroplopen op het gebied van uitzonderlijke service, veiligheid en innovatie. Met Exxaero beschikt u ook over een ongeëvenaarde toegang tot bestemmingen over de hele wereld. Gevestigd in zowel Amsterdam als Eindhoven, als ook in Cannes (Frankrijk) en Weeze (Duitsland), beschikken wij over 12 eigen privéjets

De missie van Exxaero is om reizen niet als noodzaak te zien, maar een ervaring die plezierig, veilig en ontspannen is en letterlijk voorbij vliegt zonder wachttijden op de diverse vliegvelden.

Als enige nog volledig Nederlandse luchtvaartmaatschappij, biedt Exxaero alle service en deskundigheid aan die verwacht wordt van een bedrijf, dat zich specialiseert in het beheren en verhuren van private jets. Met een vliegtuigcrew, die u bijstaat van vertrek tot aankomst. Met onze gratis customerservice-afdeling, die u assisteert en er voor zorgt dat u daarnaast ook geholpen wordt met andere bijkomende diensten, zoals het reserveren van horecagelegenheden, hotels en vervoer.

Mocht de situatie zich voordoen dat wij geen vliegtuigen uit eigen vloot tot onze beschikking hebben dan is er een aparte charterafdeling, die toegang heeft tot een wereldwijd systeem, dat een actueel inzicht biedt in de posities van alle andere privévliegtuigen ter wereld en de tarieven, die bij een bepaalde route horen. Deze vliegtuigen kunnen door Exxaero worden ingehuurd voor charters.

Wij zijn u graag van dienst bij al uw reizen, zowel beroepsmatig als privé. Het zou voor ons een grote eer zijn, als wij u in de toekomst mogen verwelkomen aan boord van een van onze vliegtuigen.

Contact

Marc Muis

Tel: +31 6 2901 1864

Email: m.muis@exxaero.com

Website: www.exxaero.com

De partners van Pro Agent

Van der Ent Group

Het toonaangevende verhuisbedrijf voor de voetbalwereld.

MV Works

Onafhankelijk financieel advies en bemiddeling voor sporters en artiesten

Concordia

Concordia verzekert ondernemingen, expats en federaties op maat.

BMDW Advocaten

Specialist in sportrecht