Top

Pro Agent staat garant voor kwaliteit. Daarom willen wij er ook voor zorgen dat onze leden een kwaliteitsvolle verzekeringsdekking kunnen nemen als we spreken over ‘Beroepsaansprakelijkheid’, met name ‘elke aansprakelijkheid die voortkomt uit een (vermeende) beroepsfout m.b.t. het verlenen van intellectuele diensten zoals bv. management, advies, organisatie, bemiddeling, licenties, ontwerp, welke niet gevolgd wordt door het afleveren van een tastbaar product of werk en niet in verband staan met het afleveren van een dergelijk product of werk’.

Daarom voerden wij een uitgebreid onderzoek uit op de internationale verzekeringsmarkt teneinde u een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden evenals de mogelijkheid om met dienstverleners te werken die voor dezelfde waarden en diensten staan als onze organisatie.

Het servicepakket bestaat uit lokale ondersteuning, relevante professionele ervaring in meer dan 130 landen en een internationaal netwerk. Dit vertaalt zich in uitgebreide waarborgen en kapitalen, dekking voor financiële verliezen, gerechtelijke vervolgingen in het buitenland, …

Indien u hierin interesse heeft, gelieve hier te klikken. Voor meer info kunt u mailen naar sport@concordia.be of bellen naar onze specialisten:

Niko Stevens- 00 32 9 264 11 77
Florence Vancolen- 00 32 9 264 11 09
Peter Van Petegem- 00 32 473 68 83 56
Micheline Charle- 00 32 495 38 03 51
Mieke Speeckaert- 00 32 497 37 63 64

De partners van Pro Agent

Van der Ent Group

Het toonaangevende verhuisbedrijf voor de voetbalwereld.

MV Works

Onafhankelijk financieel advies en bemiddeling voor sporters en artiesten

Exxaero

The Private Jet Company

BMDW Advocaten

Specialist in sportrecht

1Vermogensbeheer

1Vermogensbeheer biedt voetballers de financiële basis tijdens én na de carrière.