Top

Directe voordeel als lid van Pro Agent

  • Eerstelijns advies
  • Deelname aan workshops
  • Professioneel (internationaal) netwerk
  • Verdedigen van uw belang

Daarnaast heeft Pro Agent een samenwerkingsverband met een aantal partners. Dit maakt het o.a. mogelijk voor leden om de volgende diensten in te schakelen:

  • Juridisch advies
  • Fiscaal advies
  • Financieel advies
  • Nationale- of internationale verhuizingen
Neem contact op voor meer informatie

Onze diensten

Juridisch advies

Een Pro Agent intermediair dient te beschikken over actuele kennis op juridisch gebied, of door middel van een samenwerkingsverband te kunnen beschikken over deze kennis. Pro Agent werkt samen met BMDW Advocaten. Dit maakt het voor een lid van Pro Agent die niet zelf beschikt over juridische kennis of een samenwerkingsverband heeft mogelijk om toch de vereiste kennis te hebben om juridisch advies te kunnen geven als onderdeel van haar diensten. Voorbeelden hiervan zijn hulp bij (standaard)contracten, begrijpen en voldoen aan de FIFA- en KNVB reglementen, opleidingsvergoedingen en solidariteitsbijdragen, de internationale arbeidsmarkt, juiste bescherming en registratie van portretrechten en arbitrageprocedures.

Fiscaal advies

Een Pro Agent intermediair dient te beschikken over actuele kennis op fiscaal gebied, of door middel van een samenwerkingsverband te kunnen beschikken over deze kennis. Pro Agent werkt samen met Hulsbos-Klatt B.V. Dit maakt het voor een lid van Pro Agent, die niet zelf beschikt over fiscale kennis of een samenwerkingsverband, mogelijk om toch de vereiste kennis te hebben voor het geven van fiscaal advies als onderdeel van zijn of haar diensten.
Bovendien organiseert Pro Agent workshops om algemene kennis op fiscaal gebied over te brengen op haar leden.

Financieel advies

Een Pro Agent intermediair dient te beschikken over actuele kennis op financieel gebied, of door middel van een samenwerkingsverband te kunnen beschikken over deze kennis. Pro Agent werkt samen met ABN Amro. Dit maakt het voor een lid van Pro Agent die niet zelf beschikt over fiscale kennis of een samenwerkingsverband, mogelijk om toch de vereiste kennis te hebben om financieel advies te kunnen geven als onderdeel van zijn of haar diensten.
Bovendien organiseert Pro Agent workshops om algemene kennis op financieel gebied over te brengen op haar leden.

Arbeidsbemiddeling

Een Pro Agent intermediair dient in staat te zijn om op te treden als arbeidsbemiddelaar voor zijn of haar cliënten. Dit houdt in dat een intermediair in staat moet zijn om de belangen van zijn of haar cliënt te behartigen en ervoor te zorgen dat zijn of haar cliënt zo goed mogelijk ondersteund en geadviseerd wordt in zijn wensen. Doordat Pro Agent opkomt voor de belangen van intermediairs en bijvoorbeeld meedenkt over de reglementen van de KNVB inzake de intermediair, maakt zij het mogelijk voor haar leden om de arbeidsbemiddeling zo goed mogelijk uit te voeren. Bovendien organiseert Pro Agent workshops, waarbij wordt ingegaan op de wijze van arbeidsbemiddeling en belangenbehartiging.

Carrièreplanning en coaching

Een Pro Agent intermediair dient in staat te zijn advies te geven aan zijn of haar cliënten met betrekking tot de carrièreplanning en hierbij als (mental) coach te kunnen optreden. Hiervoor moet de intermediair beschikken over kennis en ervaring hieromtrent. Pro Agent organiseert workshops waarbij wordt ingegaan op carrièreplanning en (mental) coaching en heeft de mogelijkheid haar leden te verwijzen naar organisaties die beschikken over ruime kennis en ervaring met betrekking tot deze onderwerpen.

Professioneel en internationaal netwerk

Een Pro Agent intermediair dient te beschikken over een ruim professioneel en internationaal netwerk. Dit houdt in dat de intermediair contacten heeft in het buitenland en deze contacten kan inschakelen indien dit nodig is. Pro Agent is lid van de European Football Agents Association (EFAA). Dit is een overkoepelende intermediairsorganisatie. Hierdoor hebben leden van Pro Agent toegang tot een zeer uitgebreid en professioneel netwerk van intermediairs in Europa.

Onze partners staan voor u klaar

Met de partners van Pro Agent hebben we heel wat expertise in huis. Betrouwbare partijen met jarenlange ervaring die u graag tot dienst zijn.

De partners van Pro Agent

Van der Ent Group

Het toonaangevende verhuisbedrijf voor de voetbalwereld.

MV Works

Onafhankelijk financieel advies en bemiddeling voor sporters en artiesten

Concordia

Concordia verzekert ondernemingen, expats en federaties op maat.

Neem gratis deel aan workshops van Pro Agent

Om de vakinhoudelijke kennis van de intermediairs bij te houden en uit te breiden organiseert Pro Agent inhoudelijk en kwalitatief hoogstaande workshops voor haar leden.

Tijdens deze workshops zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van reglementen, wetten en rechtspraak worden behandeld.

Experts en bekwame gastsprekers zullen deze onderwerpen verduidelijken, vragen beantwoorden en deelnemen aan inhoudelijke discussies die tijdens de workshops zullen ontstaan.

Bekijk onze aankomende workshops

Een sterk keurmerk met bijbehorende voordelen

Op dit moment is Pro Agent druk bezig met het realiseren van een kwaliteitskeurmerk voor haar intermediairs. De gesprekken met de KNVB gaan voorspoedig en het duurt dan ook niet lang meer voordat de leden van Pro Agent kunnen profiteren van de goede naam en standaard die zij kunnen uitdragen naar clubs en spelers.

Meer over dit onderwerp volgt snel.

Pro Agent is onderdeel van European Football Agents Association